Villamenten met hoog afwerkingsniveau

  • PIR Isolatie

  • Plat dak

  • Tegels

  • Grote terrassen

  • Derbicolor met witte leischilfers

Een oude, statige herenwoning, half verscholen achter de bomen en beschermd door haar hoge hagen en haar grote tuin vormden de  krijtlijnen van dit unieke project. Het gebouw in Hoeselt telt 27 villamenten.

Voor deze mooie villamenten werd gezocht naar kwaliteitsproducten en een hoogstaande uitvoering. Er werd gekozen voor de producten van Derbigum.

Allereerst brachten we een dampscherm aan met een dikte van 3 mm, een product uit het circulair gamma van Derbigum. Op de PIR-isolatie volgde de zelfklevende onderlaag Derbicoat HP SKT, de plaatsing gebeurde met de vlam. De terrassen werkten we af met Derbigum SP FR en andere oppervlaktes kregen een esthetisch uiterlijk door de Derbicolor met zijn witte leischilfers. De eindlagen werden gelast aangebracht.

Naast de duurzame waterdichtingsmembranen van Derbigum telt dit project nog andere ecologische troeven. De villamenten zijn onder andere voorzien van zonnepanelen, hebben een grote opslagcapaciteit van regenwater voor hergebruik en de grote terrasoverdekkingen, terugliggende raampartijen en zonwerende beglazing gaan oververhitting tegen.

CONTACTEER ONS