Villamenten met daktuinen

  • PIR Isolatie

  • Plat dak

  • Tegels

  • Daktuinen

Deze prachtige villamenten met hun bijzondere terrassen vragen om kwaliteitsproducten en detaillering in de uitvoering. Daarom werd er resoluut gekozen voor Derbigum zowel voor de hoofddaken als onder de daktuinen, producten waar we al decennia lang vertrouwd mee zijn.

Vooreerst werd er een dampscherm aangebracht met een dikte van 3 mm, een product uit het circulair gamma van Derbigum. Op de PIR-isolatie volgde de zelfklevende onderlaag Derbicoat HP SKT, de plaatsing gebeurde met de vlam. Voor de eindlaag hanteerden we drie verschillende producten. Onder de
groendaken was dat Derbigum SP WW, het wortelwerende waterdichtingsmembraan. De terrassen werkten we af met Derbigum SP FR en andere oppervlaktes kregen een esthetisch uiterlijk door de Derbicolor met zijn witte leischilfers. De eindlagen werden gelast aangebracht.

Naast de duurzame waterdichtingsmembranen van Derbigum telt dit project nog andere ecologische troeven. De villamenten zijn onder andere voorzien van zonnepanelen, hebben een grote opslagcapaciteit van regenwater voor hergebruik en de grote terrasoverdekkingen, terugliggende raampartijen en zonwerende beglazing gaan oververhitting tegen.

CONTACTEER ONS