Skip to main content

Kwaliteit is kwestie van mentaliteit

Vanherle nv is al sinds 1965 gespecialiseerd in dakdichting en koppelt moderne, hoogkwalitatieve oplossingen aan een doorgedreven service. Wij denken niet op korte termijn, maar streven naar een langdurige relatie met onze klanten, onze leveranciers en onze medewerkers. Een relatie waarin kwaliteit bovenaan staat. Kwaliteit is geen gebeurtenis, maar een kwestie van mentaliteit en passie, een gepassioneerde manier van omgaan met mensen en zaken.

Bij elk van onze projecten werken wij daarom met een systeem voor totaal kwaliteitsmanagement. Het vraagt van al onze medewerkers een grote verantwoordelijkszin en bekwaamheid, flexibiliteit en klantgerichtheid, creativiteit en teamgeest. Het is gedisciplineerd werken over de hele lijn, maar het resultaat is dan ook eersteklas vakwerk dat u zekerheid biedt.

Ons team

Vanherle nv staat onder leiding van Benny Vanherle, Afgevaardigd bestuurder en Dennis Schepers.

Kom jij ons team versterken?

Onze medewerkers zijn getraind en opgeleid om de meest complexe dakwerken perfect uit te voeren. Voortdurende vorming en scholing zorgen ervoor dat zij de nieuwste technieken en technologiƫn kennen, begrijpen en onder de knie hebben.

BEKIJK ONZE VACATURES

Wij zijn milieubewust

Wij sorteren al onze afbraak- en afvalmaterialen en storten ze in daarvoor bestemde containers. Uitsluitend erkende afvalverwerkingsbedrijven komen ze ophalen.