Skip to main content

Hellende daken en gevelbekleding

Zowel voor nieuwbouwprojecten met hellende daken als voor de renovatie van een hellend dak kiezen we resoluut voor de beste materialen. Van het vernieuwen van de dakconstructie en daktimmer tot het toevoegen van een dakkapel. Kwaliteit staat steeds voorop.

Na het isoleren, worden hellende daken meestal afgewerkt met dakpannen of leien, maar ook hellende groendaken komen meer en meer voor.

Enkele voorbeelden

Algemene dakrenovatie rijwoning

Dakrenovatie particuliere woning

Renovatie gevelbekleding leien

Dakrenovatiewerken te Diepenbeek

BEKIJK ALLE REALISATIES

Soorten dakbedekking

DAKPANNEN

Kies je voor deze klassieker in dakbedekking, dan heb je keuze te over. Ga je voor keramische dakpannen, dan kies je voor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Betonnen dakpannen gaan iets minder lang mee, maar hou er rekening mee dat de levensduur van je dakpannen ook beïnvloed wordt door de kwaliteit van de afwerkingslaag.
De vorm van je dakpannen (holle of platte dakpannen) is niet alleen een kwestie van persoonlijke voorkeur. De hellingsgraad en andere specificaties van je dak bepalen mee voor welke pannen je best kiest. Laat je dus goed adviseren.

LEIEN

Hou je van een meer strakke, moderne look voor je hellend dak? Dan zijn leien zeker iets voor jou. Het grote voordeel van leien is dat ze zeer duurzaam zijn en weinig onderhoud vragen. Je kan kiezen voor natuurleien en kunstleien. Natuurleien zijn duurder én duurzamer.
Kunstleien zijn beschikbaar in meerdere formaten en afmetingen. Doordat ze in een fabriek gemaakt worden, krijg je ook een veel egaler resultaat.
Leien kunnen ook als gevelbekleding gebruikt worden. Je kan dus hetzelfde materiaal kiezen voor je dak en de gevel.

GROENDAK

In het geval van een licht hellend dak wordt steeds meer geopteerd voor een groendak. Die zorgen voor heel wat voordelen voor het milieu én de eigenaar en omwonenden. Wist je dat je er zelfs voor kan kiezen om het dak te laten aanleggen met reeds volgroeide planten? Zo kan je onmiddellijk genieten van de positieve effecten en van het mooie uitzicht.
ALLE VOORDELEN VAN EEN GROENDAK

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij zijn steeds op zoek naar goede, gemotiveerde werkkrachten, ervaring is niet altijd vereist.

BEKIJK ONZE VACATURES